Mit navn er Michael Christensen

Jeg er en specialist. Jeg forstår mig på kroppen, på bevægelse og undervisning. Jeg er tidligere ballet danser, uddannet idrætslærer, tidligere Instruktør Træner i STOTT PILATES, har dyrket et hav af forskellige sportsgrene og har drevet virksomheden Natural Balance Pilates i 15 år. Rent fagligt har jeg uddannet mere end 300 fysioterapeuter i Danmark og har undervist pilates i 11 lande. 


AIM4 er et specialiseret pilates træningsstudie hvor kvaliteten er i højsædet.

Høj kvalitet indebærer dyb teknisk viden, anatomisk forståelse og æstetisk sans, uovertruffen bevægelseserfaring, uovertruffen undervisningserfaring.


Min træning er opløftende, vigtig for dit velbefindende og skadesforebyggende. Jeg har haft mange forskellige klienttyper og har undervist i mange forskellige situationer. Derfor spænder min undervisning fra rehab(genoptræning)  til performance (sport/ dansere) og alt ind imellem .

Jeg leverer ærlig og saglig undervisning. Ingen gimmicks, ingen pop, ingen musik.

Filosofi om navnet AIM4:  Træning skal være sjovt, meningsfyldt og sundt. Men det er vigtigt at have en retning på det man gør. Et mål med det man gør.   


Træning kan koges ned til et par få punkter: valg af den korrekte øvelse med den korrekte modstand/belastning og  den korrekte formidling/guidning. Er øvelsen en stabilitets-, mobilitets- eller en styrkeøvelse? Hvad skal bevæges og hvad skal stabiliseres?  Derfor er det vigtigt at kende kroppen, kende musklerne og vide hvad resultatet skal være. Derfor AIM4.

Træning skal være afvekslende og opbyggende. Det står jeg for. Hvad vil du gerne opnå? Jeg kan hjælpe dig mod dit mål.